Master Broker De Asigurare Reasigurare srl

ASIGURAREA DE CALĂTORIE

Asigurarea de călătorie de cele mai multe ori este considerată o asigurare de sănătate de către turiștii care doresc să-și protejeze sejurul. În fapt, este vorba de o asigurare a turiștilor aflați în dificultate.

Ce înseamnă asta?

În afară de acoperirea cheltuielilor generate de vătămări corporale (entorse, luxații, fracturi, insolații, etc.) sunt acoperite și riscuri privind răspunderea civilă – pagube provocate terților, evident, fără intenție cum ar fi de exemplu deteriorarea unor obiecte casabile dintr-un magazin.

Asigurarea de călătorie acoperiră costurile aferente pachetului turistic achiziționat în condițiile în care turistul de regăsește în imposibilitate de efectuare a sejurului, din  motive justificate. Această acoperire este cunoscută sub denumirea de STORNO.

Pentru cei care doresc să practice sporturi de sezon, asigurarea poate acoperi riscurile provenite din asemenea activități.

Contact .

Pentru a solicita detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre ne puteți contactata prin telefon, email sau completând formularul de mai jos.

    Nume și prenume

    Numărul de telefon

    Email

    Mesaj

    Master Broker De Asigurare - Reasigurare

    Master Broker De Asigurare - Reasigurare S.R.L.

    Adresa noastră: B.dul Octavian Goga nr. 2, în incinta CCIR Business Center, Sector 3, București

    • 021 230 0238
    • office@masterbroker.ro
    • Petiții
      Petiții